LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

STOCKHOLM ROBE GREEN Grön morgonrock

(5)
899  SEK

* Måste fyllas i

899  SEK

En härlig morgonrock i tunn frotté med fickor och skärp.

Material: En härlig kombination av 80% Bomull, 20% Polyester

Detaljer

Lång grön badrock för dam och herr i frotté, en populär badrock med skärp och fickor från Saltabad.

Recensioner

Skriv din egen recension

Snabb leverans väldigt snygg morgonrock av Malin - 16 februari 2022
++++ för snabb leverans.
+++++ färg.
++++ tunn frotte
+++++ hög kvalité
Lång och fin av Helena (verifierad ägare) – 2021-04-10 - 26 november 2021
Den är väldigt fin och jag älskar att den är så lång. Blev besviken att den var så tunn och bara ensidig frotté. Kunde gärna stått i beskrivningen. Jag behöll den ändå för att det är en så snygg och skön modell! Sitter snyggt och håller sig på plats.
Underbart mysig och fin av Ingela (verifierad ägare) – 2021-03-02 - 26 november 2021
Morgonrocken är underbart mysig och fin! Ärmen är lång vilket känns jätteskönt för mig som är lång (174 cm) med långa armar och ofta upplever att ärmarna är för korta på plagg när jag tar storleken som ska passa i övrigt. Men i detta fall passade Medium perfekt. Så himla nöjd och använder den både morgon och kväll!
Nöjd mottagare av Hans Törnqvist (verifierad ägare) – 2020-12-20 - 26 november 2021
Mottagaren är supernöjd!
Tunn frottérock av Ingela - 26 november 2021
Denna tunna frottérock är jag verkligen nöjd med att svepa in mig i efter duschen och med blött, långt hår så passar det bra att den saknar luva. Rocken känns så härlig tack vare att den är just tunn, normala frottérockar kan ju kännas lite varma och klumpiga. Färgen är kanonfin och storleksmässigt så gick jag upp till storlek L (är 174 cm lång) vilket funkade perfekt. Den krympte inte, kanske tack vare att jag drog mycket i den efter tvätt. Uppskattar verkligen den väl tilltagna längden!

Saltabad är ett populärt svenskt badmärke där fokus ligger på passform och design. När man köper en bikini, baddräkt eller badkläder från Saltabad skall det kännas bra och hållbart att handla våra badkläder, därför har vi valt att ha produktionen i Europa för en kortare transportsträcka av våra varor.

Visa alla produkter från Saltabad bikini och badkläder