UNIKT STORLEKSUTBUD AV BADKLÄDER (A TILL K-KUPA)

Handla tryggt och säkert från Evanette

-20%

Stockholm Robe Ecru - Ljus badrock i tunn frotté

(2)
719,20 SEK 899  SEK
Visa alla färger

* Required Fields

719,20 SEK 899  SEK
En härlig morgonrock i tunn frotté med skärp.

Material: En härlig kombination av 80% Bomull, 20% Polyester

Detaljer

En ljus lång morgonrock till dam i tunnare frotté.

Recensioner

Skriv din egen recension

Lång och fin av Helena (verifierad ägare) – 2021-04-10 - 26 november 2021
Den är väldigt fin och jag älskar att den är så lång. Blev besviken att den var så tunn och bara ensidig frotté. Kunde gärna stått i beskrivningen. Jag behöll den ändå för att det är en så snygg och skön modell! Sitter snyggt och håller sig på plats.
Tunn frottérock av Ingela - 26 november 2021
Denna tunna frottérock är jag verkligen nöjd med att svepa in mig i efter duschen och med blött, långt hår så passar det bra att den saknar luva. Rocken känns så härlig tack vare att den är just tunn, normala frottérockar kan ju kännas lite varma och klumpiga. Färgen är kanonfin och storleksmässigt så gick jag upp till storlek L (är 174 cm lång) vilket funkade perfekt. Den krympte inte, kanske tack vare att jag drog mycket i den efter tvätt. Uppskattar verkligen den väl tilltagna längden!

Saltabad är ett populärt svenskt badmärke där fokus ligger på passform och design. När man köper en bikini, baddräkt eller badkläder från Saltabad skall det kännas bra och hållbart att handla våra badkläder, därför har vi valt att ha produktionen i Europa för en kortare transportsträcka av våra varor.

Visa alla produkter från Saltabad