LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

 Bild

Sedan 1932

Evanette grundades 1932 och har sålt underkläder till kvinnor i snart 90 år. Företaget drivs av Helena och dottern Johanna. Första butiken öppnades av Helenas morfar Alvar Petersson på Redbergsvägen i Göteborg och familjen har sedan dess varit del av verksamheten. Sedan start har fokuset legat på att erbjuda kunderna den bästa möjliga personliga servicen och under åren har företaget blivit specialister på underkläder och passform.

Tillsammans designar Helena och Johanna de populära modellerna och kollektionerna till Evanettes egna badmärke SALTABAD(est. 2003).  Någonting de anser är otroligt viktigt är att badkläderna har den rätta passformen, samt inkluderar ett stort storleksspann. Likaså är hållbarhetsaspekten och produktionen. De har därför valt att ha den egna fabriken i Europa för att kunna säkerställa att arbetsförhållanden och miljön håller en hög standard. Badkläder med återvunna material är också någonting som introducerats allt mer i kollektionerna. 

Här hittar du artikeln i GP där Helena och Johanna berättar bakgunden till Evanette och Saltabad.

Underkläder och badplagg för alla former

 På Evanette finns underkläder och badplagg för alla kvinnor – i alla former – till alla tillfällen.

 Här hittar du välkända varumärken som Anita, Avet, Chantelle, Calida, Calvin Klein, Maidenform, Primadonna, RosaFaia, Saltabad, Sloggi, Swegmark och Triumph.

Vårt stora utbud av underkläder består av bh, trosor, strumpor och strumpbyxor, shape wear och body, sportbh, amningsbh m.m. Vi har även ett brett urval av nattkläder och loungewear så som nattlinnen, pyjamas, velourset, linnen, shorts, leggings, morgonrockar och badrockar. Självklart är vi är också väldigt stolta över vårt badsortiment, där vi året runt erbjuder vårt egna badmärke SALTABADs badkläder till dam, herr och barn, varav ett stort utbud av badkläder till dam i alla storlekar. 

 

 Bild

Foto: Anna Edlund

 Bild

Kompassen, Göteborg, 1973

 Bild
 Bild