LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

Stockholm Robe Velour Wine

(5)
1 199,00 SEK

* Måste fyllas i

1 199,00 SEK

Snygg och skön morgonrock i velour från populära Feelings.

  • Fickor i sidorna
  • Stängs med skärp
  • Mjuk och skön kvalitet
  • Material: 80% bomull, 20% polyester 
  • Designad i Sverige, tillverkad i Europa

Recensioner

Skriv din egen recension

Snabb leverans väldigt snygg morgonrock av Malin - 16 februari 2022
++++ för snabb leverans.
+++++ färg.
++++ tunn frotte
+++++ hög kvalité
Lång och fin av Helena (verifierad ägare) – 2021-04-10 - 26 november 2021
Den är väldigt fin och jag älskar att den är så lång. Blev besviken att den var så tunn och bara ensidig frotté. Kunde gärna stått i beskrivningen. Jag behöll den ändå för att det är en så snygg och skön modell! Sitter snyggt och håller sig på plats.
Underbart mysig och fin av Ingela (verifierad ägare) – 2021-03-02 - 26 november 2021
Morgonrocken är underbart mysig och fin! Ärmen är lång vilket känns jätteskönt för mig som är lång (174 cm) med långa armar och ofta upplever att ärmarna är för korta på plagg när jag tar storleken som ska passa i övrigt. Men i detta fall passade Medium perfekt. Så himla nöjd och använder den både morgon och kväll!
Nöjd mottagare av Hans Törnqvist (verifierad ägare) – 2020-12-20 - 26 november 2021
Mottagaren är supernöjd!
Tunn frottérock av Ingela - 26 november 2021
Denna tunna frottérock är jag verkligen nöjd med att svepa in mig i efter duschen och med blött, långt hår så passar det bra att den saknar luva. Rocken känns så härlig tack vare att den är just tunn, normala frottérockar kan ju kännas lite varma och klumpiga. Färgen är kanonfin och storleksmässigt så gick jag upp till storlek L (är 174 cm lång) vilket funkade perfekt. Den krympte inte, kanske tack vare att jag drog mycket i den efter tvätt. Uppskattar verkligen den väl tilltagna längden!

Feelings är ett svenskt varumärke specialiserat på nattplagg och loungewear till dam i lyxiga och sköna material. Våra sköna Feelings-plagg är designade i Sverige och vi är stolta över att kunna hålla produktionen i Europa. Alla material vi arbetar med är även de producerade i Europa. Allt för att kunna garantera en bra kvalitet, plagg som är tillverkade under schysta arbetsvillkor och ett bidrag till minskad miljöpåverkan. Spana in alla härliga velour set, velourkläder, nattlinnen och härliga dam pyjamasar i mjukaste modal.

Visa alla produkter från Feelings - Loungewear & Nightwear