LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

-50%

JOSEFINE SHIRT LEAF

(2)
499,50 SEK 999  SEK
Visa alla färger

* Måste fyllas i

499,50 SEK 999  SEK

Lång skjorta i oversizemodell i skön modal. Passar som natt-och mysskjorta men fungerar även utmärkt till ett par jeans.

Tyget är lite tjockare än andra plagg från Feelings och känns mer som bomull vilket gör att plagget passar lika bra att sova i som att ha till vardags eller fest. 

Recensioner

Skriv din egen recension

Bästa köpet! av Klara - 6 februari 2022
Är så nöjd och har använt min både hemma och till jobb/fest
Skjortan för alla tillfällen av Helen - 6 februari 2022
Så nöjd med denna sköna skjorta! Använder den både tillvardags med jeans till, myser i hemma och som nattskjorta nu senast när jag var iväg på tjejweekend. Köpte även Yoga pants till i samma färg, blev ett jätte fint kit! Och så super mjuk! Kan varmt rekommenderas.

Feelings är ett svenskt varumärke specialiserat på nattplagg och loungewear till dam i lyxiga och sköna material. Våra sköna Feelings-plagg är designade i Sverige och vi är stolta över att kunna hålla produktionen i Europa. Alla material vi arbetar med är även de producerade i Europa. Allt för att kunna garantera en bra kvalitet, plagg som är tillverkade under schysta arbetsvillkor och ett bidrag till minskad miljöpåverkan. Spana in alla härliga velour set, velourkläder, nattlinnen och härliga dam pyjamasar i mjukaste modal.

Visa alla produkter från Feelings - Loungewear & Nightwear