LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

IRIS BH MARSTRAND Bikini-bh

(1)
449  SEK
En blå vit randig bikini-bh i smickrande bandeau-modell för mindre till medelstor byst. Formpressade och lätt vadderade kupor som ger bysten en fin form. Effektfulla omlottdraperingar framtill.

Utan bygel
Vadderade kupor (uttagbara inlägg)
Breda band som knyts i nacken
Spänne i ryggen
Matchande bikinitrosor i samma serie

Detaljer

En bikini-bh i smickrande bandeau-modell för mindre till medelstor byst. Formpressade och lätt vadderade kupor som ger bysten en fin form. Effektfulla omlottdraperingar framtill.

Utan bygel
Vadderade kupor (uttagbara inlägg)
Breda band som knyts i nacken
Spänne i ryggen

Recensioner

Skriv din egen recension

av Helena Hallstan - 11 maj 2021
Hade redan provat en för stor storlek i butik nära mig och visste att produkten i sig var bra. Mycket nöjd att storleken jag beställde passade perfekt. Alltså en kombo av att känna på tyget först och få personlig service i butiken, Götgatan, Stockholm, och sedan beställa. Även om det blev på fullt pris. (Fast jag köpte hela fyra delar på rean i butiken i den här färgserien.) Redan fått beröm vid ett sensommardopp.
Obs. Jag vill inte ha reklam i mejlen.

Saltabad är ett populärt svenskt badmärke där fokus ligger på passform och design. När man köper en bikini, baddräkt eller badkläder från Saltabad skall det kännas bra och hållbart att handla våra badkläder, därför har vi valt att ha produktionen i Europa för en kortare transportsträcka av våra varor.

Visa alla produkter från Saltabad bikini och badkläder