LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

-20%

Chantelle Soft Stretch Stringtrosa LEO

(2)
152  SEK 190  SEK
Visa alla färger

Chantelle Soft Stretch String är en leopardmönstrad stringtrosa som mjukt omsluter din kropp utan att trycka till. En härlig, skön och populär vardagstrosa med invikta, platta och sömlösa kanter.

  • Stringtrosa i One size som passar de flesta i storlek 36 till 42/44
  • Bekväma stringtrosor utan sömmar
  • Sömfri runt midjan och benen
  • Optimal komfort
  • Material: 80% polyamid, 20% elastan

Sömlösa trosor

Sömlösa trosor perfekta för tillfällen då du vill framhäva någonting annat än en troskant. Trosorna blir nämligen mer eller mindre osynliga under ett klädesplagg och det mjuka materialet i dessa trosorna gör dem till en väldigt populära vardagstrosor. Chantelle Soft Stretch har tejpad sömmar och laserskurna kanter och finns i många färger och modeller.

När vi gjort våra egna små tester har vi kommit fram till att de sömlösa trosorna som är 'bäst i test' är trosor i serien Soft Stretch från Chantelle. De är uppskattade både hos våra kunder och vår personal.

Detaljer

Seamless stringtrosor i leopardmönster från kollektion Soft Stretch i One Size från Chantelle. Köp sköna och bekväma leopard stringtrosor utan sömmar på Evanette.

Recensioner

Skriv din egen recension

Bekväma stringtrosor av Sofia Gustafsson - 24 maj 2022
Bekväma stringtrosor utan kant som sitter som en smäck. Instämmer helt i optimal komfort. Köpte på mig några extra nu när jag hittat mina favoriter.
Snygga stringtrosor i leopardmönster av Britta K - 12 april 2022
Älskar verkligen alla trosor i Soft Stretch.

Chantelle har skapat exceptionella underkläder i mer än 130 år med design- och konstruktionshemligheter som förts vidare med varje generation. Köp Chantelle bh, trosor och underkläder online från Evanette. Vi har ett brett sortiment av alla storsäljare från Chantelle.

Visa alla produkter från Chantelle Bh & Underkläder - Köp underkläder online