LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

Seamless

Chantelle Soft Stretch Ivory Hipstertrosa

(1)
220  SEK

* Måste fyllas i

220  SEK

Chantelle Soft stretch hipster trosa är en trosa i hipstermodell som täcker både rumpa och höft. En härlig, skön och populär vardagstrosa.

  • Hipster trosa
  • Mjukt och följsamt material
  • Sömlös midja och kanter
  • One size - sömlös trosa som passar alla från 36-42/44

Material: 80% polyamid, 20% elastan

Trosor

När du har hittat de perfekta trosorna så vill du knappast prova några andra. Därför tänkte vi underlätta lite för dig och berätta lite mer om några utvalda dam trosor. Här kommer vi att presentera några olika modeller av seamless trosor, spetstrosor, damtrosor och bomullstrosor. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta lite härliga vardagstrosor som både är snygga, praktiska och sköna.


Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt trosa och att det kan ta tid att gå igenom den mängd olika varianter av trosor, oavsett om du söker efter ett par hipstertrosor, stringtrosor eller mer täckande maxitrosor så tror vi att vi kan hjälpa dig att hitta några nya favoriter

Boxertrosor

Härliga trosor med bra passform från populära varumärken.

Se alla våra boxertrosor.

Hipstertrosor

Vita, svarta och färgglada hipstertrosor.

Se våra hipstertrosor.

Trosor med ben

Trosor med lite längre ben är populärt under klänningar och kjolar.

Se våra trosor med ben.

Detaljer

Beige sömlös trosa utan kanter i populära 'Chantelle trosa Soft Stretch'. En bekväm one-size hipstertrosa som är väldigt följsam i materialet.

Recensioner

Skriv din egen recension

Perfekta trosor av Pia R - 23 maj 2022
Världens skönaste trosa.

Chantelle har skapat exceptionella underkläder i mer än 130 år med design- och konstruktionshemligheter som förts vidare med varje generation. Köp Chantelle bh, trosor och underkläder online från Evanette. Vi har ett brett sortiment av alla storsäljare från Chantelle.

Visa alla produkter från Chantelle Bh & Underkläder - Köp underkläder online