LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

Chantelle Soft Stretch Brassiere Nude Topp

350  SEK
Visa alla färger

Chantelle Soft Stretch brasserie, en bh topp som anpassar sig efter kroppen.

  • Sömlös
  • Mjukt material
  • Dold under kläder

Material: 92% Polyester, 8% Elastan

Sömlösa trosor

Sömlösa trosor perfekta för tillfällen då du vill framhäva någonting annat än en troskant. Trosorna blir nämligen mer eller mindre osynliga under ett klädesplagg och det mjuka materialet i dessa trosorna gör dem till en väldigt populära vardagstrosor. Chantelle Soft Stretch har tejpad sömmar och laserskurna kanter och finns i många färger och modeller.

När vi gjort våra egna små tester har vi kommit fram till att de sömlösa trosorna som är 'bäst i test' är trosor i serien Soft Stretch från Chantelle. De är uppskattade både hos våra kunder och vår personal.

Detaljer

Beige sömlös bh-topp i populära 'Chantelle Soft Stretch Brassiere Nude'. Snygg sömlös bh med bra passform som sitter väldigt härligt och är knappt synlig under tajta kläder. I Kollektionen 'Soft Stretch' hittar ni sömlösa trosor och underkläder utan sömmar.

Recensioner

Skriv din egen recension

Chantelle har skapat exceptionella underkläder i mer än 130 år med design- och konstruktionshemligheter som förts vidare med varje generation. Köp Chantelle bh, trosor och underkläder online från Evanette. Vi har ett brett sortiment av alla storsäljare från Chantelle.

Visa alla produkter från Chantelle Bh & Underkläder - Köp underkläder online