LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

Chantelle Fleurs Taitrosa Brazilian Black

470  SEK
Visa alla färger

* Måste fyllas i

470  SEK

Chantelle Fleurs Tanga Thong - Avslöjande stringtrosa som med frodiga, blommiga broderier och småmönstrade spetsdetaljer förenas för att skapa en unik, förförisk look i Fleur Thong.

  • Avslöjande baktill
  • Blommiga broderier fram- och baktill
  • Bomullstyg i grenen
  • Platta och elastiska sömmar i midjan som inte trycker till
  • OEKO-TEX® Standard 100 certifierad
  • Designad i Frankrike

Trosor

När du har hittat de perfekta trosorna så vill du knappast prova några andra. Därför tänkte vi underlätta lite för dig och berätta lite mer om några utvalda dam trosor. Här kommer vi att presentera några olika modeller av seamless trosor, spetstrosor, damtrosor och bomullstrosor. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta lite härliga vardagstrosor som både är snygga, praktiska och sköna.


Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt trosa och att det kan ta tid att gå igenom den mängd olika varianter av trosor, oavsett om du söker efter ett par hipstertrosor, stringtrosor eller mer täckande maxitrosor så tror vi att vi kan hjälpa dig att hitta några nya favoriter

Boxertrosor

Härliga trosor med bra passform från populära varumärken.

Se alla våra boxertrosor.

Hipstertrosor

Vita, svarta och färgglada hipstertrosor.

Se våra hipstertrosor.

Trosor med ben

Trosor med lite längre ben är populärt under klänningar och kjolar.

Se våra trosor med ben.

Detaljer

Genomskinliga spetsstrosor i taitrosan 'Chantelle Fleurs Brazilian Black'. Köp snygga spetstrosor och dam underkläder från Chantelle på Evanette.

Recensioner

Skriv din egen recension

Chantelle har skapat exceptionella underkläder i mer än 130 år med design- och konstruktionshemligheter som förts vidare med varje generation. Köp Chantelle bh, trosor och underkläder online från Evanette. Vi har ett brett sortiment av alla storsäljare från Chantelle.

Visa alla produkter från Chantelle Bh & Underkläder - Köp underkläder online