LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

-25%

Chantelle Day to Night Balconette BH Black

667,50 SEK 890  SEK
Visa alla färger

* Måste fyllas i

667,50 SEK 890  SEK

Chantelle Day To Night Half Cup Bra. Elegant BH med feminina spetsdetaljer från serien Day To Night från Chantelle. Serien genomsyrar elegans och ger dig en romantisk och sensuell look utan att kompromissa på funktion. Balconette-bh med stadig bygel som lyfter bysten och ger en vacker siluett samt ett bra stöd, även för den större bysten. Bred passage mellan bysten som pryds av en liten spetsrosett. En BH i lätt transparent tyll med fina mönstrade spetsdetaljer som gör det lilla extra för designen. Behån knäpps i ryggen med en klassisk hak- och hyskknäppning och har smala, reglerbara axelband. För en snygg underklädeslook - kombinera gärna med valfria trosor från samma serie från Chantelle.

Detaljer

Snygg svart balconette bh med fin spets i kollektionen 'Day to Night' från Chantelle. Här hittar du ett stort utbud av Chantelle bh, trosor och lyxiga dam underkläder.

Recensioner

Skriv din egen recension

Chantelle har skapat exceptionella underkläder i mer än 130 år med design- och konstruktionshemligheter som förts vidare med varje generation. Köp Chantelle bh, trosor och underkläder online från Evanette. Vi har ett brett sortiment av alla storsäljare från Chantelle.

Visa alla produkter från Chantelle Bh & Underkläder - Köp underkläder online