LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

C15F70 Day to Night Plunge T-shirt bh Golden Beige

(1)
950  SEK
Visa alla färger

* Måste fyllas i

950  SEK

Chantelle Day To Night Plunge T-Shirt Bra. Snygg BH med romantisk spets från serien Day To Night från Chantelle. Serien genomsyrar elegans och ger dig en romantisk och sensuell look utan att kompromissa på funktion. Behån har vadderade kupor och en stadig bygel samt ger bysten en lätt push-up och en fin urringning. Nertill är kuporna vadderade, medan de upptill enbart är täckta av spets. Spetsen ger bysten en extra upplyftande effekt. Smal passage mellan bysten samt smala sidovingar för att ge BH:n en så nätt känsla som möjligt. Behån knäpps i ryggen med en klassisk hak- och hyskknäppning och har smala, reglerbara axelband.

Detaljer

Chantelle bh med bygel i 'Day to Night' från Chantelle. Här hittar du ett stort utbud av lyxiga underkläder, trosor och Chantelle Bh.

Recensioner

Skriv din egen recension

Snabb leverans skön bh av Marianne Gabriels - 29 april 2022
Snabb leverans skön bh. Tacksam för kundtjänst som hjälpte till lite när jag missade leveransen.

Chantelle har skapat exceptionella underkläder i mer än 130 år med design- och konstruktionshemligheter som förts vidare med varje generation. Köp Chantelle bh, trosor och underkläder online från Evanette. Vi har ett brett sortiment av alla storsäljare från Chantelle.

Visa alla produkter från Chantelle Bh & Underkläder - Köp underkläder online