LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

Handla tryggt och säkert från Evanette

SHORTS WATERMELON Badbyxor

(3)
599  SEK

* Required Fields

599  SEK


Ett par snygga badshorts med resår i midjan. Sidfickor och en bakficka med dragkedja. Innerbyxa i mesh. Perfekt modell för alla kroppsformer!

Matchande badkläder för hela familjen.
Matchande badbyxor far och son

DetaljerEtt par snygga badshorts med resår i midjan. Sidfickor och en bakficka med dragkedja. Innerbyxa i mesh. Perfekt modell för alla kroppsformer!

Matchande badkläder för hela familjen.
Matchande badbyxor far och son

Recensioner

Skriv din egen recension

Snygga badbyxor av Jonathan - 19 januari 2022
Snygga badbyxor med elefantprint. Passform var bra. Längd var precis så som jag vill ha dem, varken långa eller korta.
Älskar mina färgglada badbyxor av Jason S - 19 januari 2022
Längd precis där jag vill ha dem. Lite tajta över mina vältränade lår. Fungerar väldigt bra när jag inte har tränat ben. Köpte badbyxor som matchar min flickväns och dotters bikini/baddräkt. Skall köpa matchande set till hela familjen nu till sommaren. Längtar efter att se Saltabads nya kollektion av badkläder. Supersnygga badbyxor!
Badbyxor herr av Ulf Arnesson - 29 november 2021
De var tyvärr för stora men jag tycker det är så krångligt att returnera så jag behåller dem. Det var framför allt resåren som var för "lös" för mig. Medium brukar jag ha men det fanns ju inte. Jag beställde Large.

Saltabad är ett populärt svenskt badmärke där fokus ligger på passform och design. När man köper en bikini, baddräkt eller badkläder från Saltabad skall det kännas bra och hållbart att handla våra badkläder, därför har vi valt att ha produktionen i Europa för en kortare transportsträcka av våra varor.

Visa alla produkter från Saltabad