LEVERANS PÅ 1-5 ARBETSDAGAR

Anita 5544 Black/Kalahari 283 Maximum Support Sport BH

829  SEK
Visa alla färger

AIR CONTROL DELTAPAD - Maximum Support Sports Bra - 5544

ANITA's AIR CONTROL DELTAPAD sport-bh slår samman funktionalitet och stil för att skapa den perfekta sport-bh:n för varje aktiv kvinna. Vår exklusiva Delta Pad-design säkerställer maximalt stöd medan det ultralätta meshtyget möjliggör optimal luftcirkulation. En sport-BH med mjuka och förseglade sömmar på de bekväma och reglerbara axelbanden som dessutom blir bredare när man går upp i storlek för bra stabilitet. Stil möter komfort och funktionalitet i denna sport-BH från Anitas Active serie som låter en fokusera på sin träning och inte illasittande träningskläder.

  • Patenterad DeltaPad-kupa i dubbelt tyg för maximalt stöd och svetthantering
  • Meshtyg i ryggen för ventilation
  • Axelbandens bredd ökar med kupan
  • Bygellös

Yttermaterial: 49% Nylon, 39% Polyester, 12% Elastane

Kupmaterial: 55% Polyurethan, 45% Polyester

Detaljer

Snygg svart sport-bh med mjuka sömmar i ultralätt meshtyg för optimal luftcirkulation. En väldigt skön bygellös sportbh som passar bra vid yoga, sport och träning.

Recensioner

Skriv din egen recension

Underbart bekväma bh:s och trosor från det populära varumärket Anita alla med god passform och högsta kvalité. Perfekt passform, exceptionell kvalitet och överlägsen funktionalitet kombinerat med högsta komfort. Anitas vision är att erbjuda rätt bh eller bikini för varje kvinna – oavsett hennes figur. Det är därför vi aldrig fokuserar bara på standardstorlekar – vi tar även hänsyn till stora kupstorlekar och underbystmått.

Visa alla produkter från Anita Bh & trosor - Köp Anita bh online shop